AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda salyangoz görmek

Kahve falında çok sayıda salyangoz görmek

Kahve falında çok sayıda salyangoz görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, geçiminin zorlaşacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, onların mutlu haberlerini alacağına inanılır.

Kahve falında çok sayıda salyangoz gördüyseniz:

  • Çelişkili ya da bir süredir çözülemeyen bir durum hiç beklenmedik bir şekilde yanıt bulabilir veya çözülebilir.

Kahve falında çok sayıda salyangoz görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kabuklu salyangoz görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerinde salyangoz görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz salyangozu görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine inanılır.

Kahve falında salyangoz öldürmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde salyangoz görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, dirliğin bozulabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz salyangoz görmek enerjisini toplayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında salyangoz yemek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir