AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde papağan görmek

Kahve falında evde papağan görmek

Kahve falında evde papağan görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, kafasının rahatlayacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evde papağan gördüyseniz:

  • İşinizi, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren bazı konular beklemediğiniz derecede yükselme nedeni olabilir.

Kahve falında evde papağan görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında papağan kuşu görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında papağanın yumurtladığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında papağanla konuşmak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulur.

Kahve falında papağan beslemek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, ruhuna hayrat yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papağan kuşlar görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sultan papağanı görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki papağan görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir