AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki papağan görmek

Kahve falında iki papağan görmek

Kahve falında iki papağan görmek düşmanından uzak olacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki papağan gördüyseniz:

  • Duygusal hatalara açıksınız.

Kahve falında beyaz papağan görmek hastalıklarının son bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Kahve falında oyuncak papağan görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu papağan görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına delalet eder.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Kahve falında papağan yumurtası görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine işaret eder.

Kahve falında kafeste papağan görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında papağan bulmak istenen her şeye sahip olunacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir