AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan beslemek

Kahve falında papağan beslemek

Kahve falında papağan beslemek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, işlerin düzgün gideceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında papağan beslemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bilinçli tercihler yapabilir, ideallerinizi geleceğe dönük şekilde biçimlendirebilirsiniz.

Kahve falında papağan beslemek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında papağan resmi görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında papağan kafesi görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, malvarlığının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil papağan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine yorulur.

Kahve falında papağan ısırdığını görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağan bulmak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında papağan kuşlar görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağan yakaladığını görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir