AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağanla konuşmak

Kahve falında papağanla konuşmak

Kahve falında papağanla konuşmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağanla konuşmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Kahve falında papağan konuşmak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hastaysa şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında papağanla konuşmak işlerinin zarara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında papağan yavruları görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında papağan ısırdığını görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi papağan görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bolluğun ve bereketin artacağına alamet eder.

Kahve falında papağan kuşlar görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ve papağan görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında papağanın uçtuğunu görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir