AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan kuşlar görmek

Kahve falında papağan kuşlar görmek

Kahve falında papağan kuşlar görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papağan kuşlar gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerdeki sorunları çözme olasılığı doğabilir.

Kahve falında papağan kuşu görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, giderlerin artış göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papağan kuşlar görmek ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında papağan muhabbet kuşu görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşu papağan görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, işlerini boşvereceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine işarettir.

Kahve falında gri papağan görmek malından ve parasından olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında papağan balığı görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir