AnaSayfa / Genel / Kahve falında sultan papağanı görmek

Kahve falında sultan papağanı görmek

Kahve falında sultan papağanı görmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sultan papağanı gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Kahve falında sultan papağanı görmek çözüm yolları bulamayacağına, büyük başarılara kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında eyüp sultanuda namaz kılmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında emir sultanı görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sultan vahdettin görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haseki sultan görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında valide sultanı görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valide sultan görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına inanılır.

Kahve falında sultanı görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir