AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan kuşu görmek

Kahve falında papağan kuşu görmek

Kahve falında papağan kuşu görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna alamet eder.

Kahve falında papağan kuşu gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeterliliğinizi, bilginizi veya potansiyelinizi gösterme şansı bulabileceğiniz önemli bir olanak yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında muhabbet kuşu papağan görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek hikmet sahibi olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına delalettir.

Kahve falında papağan kuşu görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında papağan muhabbet kuşu görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında papağan kuşlar görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında kanadı kırık papağan görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gri papağan görmek onu cesaretlendireceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir