AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağanın yumurtladığını görmek

Kahve falında papağanın yumurtladığını görmek

Kahve falında papağanın yumurtladığını görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında papağanın yumurtladığını gördüyseniz:

  • Bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında papağanın yumurtladığını görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında koyunun yumurtladığını görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, yakın zamanda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuğun yumurtladığını görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin yumurtladığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına rivayet eder.

Kahve falında tavukların yumurtladığını görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında bir kuşun yumurtladığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında civcivin yumurtladığını görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir