AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde mezar kazmak

Kahve falında evde mezar kazmak

Kahve falında evde mezar kazmak hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, borçlarının biteceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında evde mezar kazmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden gelmekte veya hata, eksik ya da yanlışları düzeltmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında eve mezar kazmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde mezar kazmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar kazmak kemik görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya mezarı kazmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski mezar kazmak kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir