AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak

Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak

Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak borçların sonlandırılacağına, onları koruyup kollayacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, çok yorulacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, önünün kapanacağına, sağlam bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Yoksa içinden çok zor çıkılabilecek sorunlarla karşıkarşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak artık daha dikkatli davranacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının mezarını kazmak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kendi mezarını kazmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birinin mezar kazdığını görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin mezarını kazmak bereketli işler yapılacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının mezar kazdığını görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını kazmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde mezar kazmak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir