AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve mezar kazmak

Kahve falında eve mezar kazmak

Kahve falında eve mezar kazmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına inanılır.

Kahve falında eve mezar kazmak gördüyseniz:

  • Sonuçta her şey olacağına varıyor.

Kahve falında eve mezar kazmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında evde mezar kazmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında evliya mezarı kazmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarını kazdığını görmek yaşamının uzun olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını kazmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta mezar kazmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında mezar kazmak kemik görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir