AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya mezarı kazmak

Kahve falında evliya mezarı kazmak

Kahve falında evliya mezarı kazmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evliya mezarı kazmak gördüyseniz:

  • Boğanın hayalleri ötekilere benzemez, farklıdır.

Kahve falında evliya mezarı kazmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Kahve falında evliyaların mezarını görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evliya mezar taşı görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliya mezar görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliya mezarı bulmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta evliya görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında evliya mezarlığı görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir