AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar kazmak kemik görmek

Kahve falında mezar kazmak kemik görmek

Kahve falında mezar kazmak kemik görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, mali gücünü yitireceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında mezar kazmak kemik gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle yaşadığınız kişilerde içtenlik arıyorsunuz.

Kahve falında mezar kazmak kemik görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda kemikler görmek bereketli işler yapılacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine yorulur.

Kahve falında mezar ve kemik görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta kemik görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında mezardan kemik toplamak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan kemik toplamak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında mezarda kemik görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar kemik görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir