AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak alışveriş yapacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe koşmamanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının mezarını kazmak çeşitli gelişmeler yaşayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek mezarı kazdığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığı kazmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına yorulur.

Kahve falında ölünün mezarını kazmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin mezarını kazmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, karlı ortaklıklara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni mezar kazmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir