AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski mezar kazmak

Kahve falında eski mezar kazmak

Kahve falında eski mezar kazmak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, harama göz dikmeyeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Kahve falında eski mezar kazmak gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eski mezar kazmak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında dolu mezar kazmak eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını kazmak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını kazmak kuş gibi hafifleyeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta mezar kazmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin mezarını kazmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kürekle mezar kazmak dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir