AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, muradın olacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak gördüyseniz:

  • İlham verici, aklınızı çalıştıran ya da lüks gibi görünen her uyarana açık olmalısınız.

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında toprağı elle kazmak hoşgörülü biri olunacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde toprak kazmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak toprak kazmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede toprak kazmak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz toprak kazmak çok iyi işler ortaya konacağına, işinde dar boğaza gireceğine yorulur.

Kahve falında kepçeyle toprak kazmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaş toprak kazmak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir