AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi kucağında taşımak

Kahve falında anneyi kucağında taşımak

Kahve falında anneyi kucağında taşımak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler önermekten korkmayın.

Kahve falında anneni kucağında taşımak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında anneyi kucağında taşımak ekmek bulamayacağına, edilen duaların tutacağına rivayet eder.

Kahve falında kucağında yük taşımak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kucağında taşımak her daim temkinli olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini kucağında taşımak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kucağında taşımak karalar bağlayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta birini kucağında taşımak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir