AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Başkalarının engellemeleri veya olumsuz etkileri nedeniyle yavaşlamamalısınız.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında kucağında köpek taşımak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta birini kucağında taşımak sorunlarının çözümünde destek olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneni kucağında taşımak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, zorluklarının kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kucağında bebek taşımak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında kucağında erkek bebek taşımak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında anneyi kucağında taşımak bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir