AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini kucağında taşımak

Kahve falında ölen birini kucağında taşımak

Kahve falında ölen birini kucağında taşımak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, kazançlı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Başladığınız konuları sonlandırana kadar durmamalısınız.

Kahve falında babayı kucağında taşımak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağında taşımak yersiz yere suçlanacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneni kucağında taşımak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına inanılır.

Kahve falında birini kucağında taşımak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağında birini taşımak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak istediği herşeye sahip olacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi kucağında taşımak dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir