AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneni kucağında taşımak

Kahve falında anneni kucağında taşımak

Kahve falında anneni kucağında taşımak girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, zorluklarının biteceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneni kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında anneyi kucağında taşımak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet eder.

Kahve falında anneni kucağında taşımak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını kucağında taşımak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kucağında hasta taşımak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kucağında birini taşımak uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, onlar tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında eşini kucağında taşımak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini kucağında taşımak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir