AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında yük taşımak

Kahve falında kucağında yük taşımak

Kahve falında kucağında yük taşımak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, onun zamanını çalacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağında yük taşımak gördüyseniz:

  • İlişkilerin güçlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında kucağında yük taşımak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, borç ödemeye işarettir.

Kahve falında omuzunda yük taşımak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında ağır yük taşımak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yükünü taşımak tövbe edip hak yolunu seçeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına yorulur.

Kahve falında eşekle yük taşımak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına alamet eder.

Kahve falında kamyonlar yük taşımak fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atla yük taşımak sevilen bir işe ortak olunacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir