AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kucağında taşımak

Kahve falında arkadaşını kucağında taşımak

Kahve falında arkadaşını kucağında taşımak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Pratik düşünceler üreteceksiniz.

Kahve falında arkadaşını kucağında taşımak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yanlışlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında taşımak ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, şükrederek yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kucağında erkek bebek taşımak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kucağında taşımak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında ölen birini kucağında taşımak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında birini kucağında taşımak hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine inanılır.

Kahve falında anneyi kucağında taşımak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir