AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birini kucağında taşımak

Kahve falında hasta birini kucağında taşımak

Kahve falında hasta birini kucağında taşımak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına inanılır.

Kahve falında hasta birini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Çok fazla güven, duygusal, maddi ya da fiziksel problemlere neden olabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında hasta birini kucağında taşımak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete rivayet eder.

Kahve falında kucağında hasta taşımak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında kucağında taşımak düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebeği kucağında taşımak yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında birini kucağında taşımak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayı kucağında taşımak birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına inanılır.

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak işlerinde atılıma geçeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir