AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kucağında taşımak

Kahve falında birinin kucağında taşımak

Kahve falında birinin kucağında taşımak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, hayırlı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya zaman paylaşmanız hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebeği kucağında taşımak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında taşımak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağında birini taşımak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını kucağında taşımak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında erkek bebek taşımak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında babayı kucağında taşımak güçlendikçe güçleneceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir