AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kabir görmek

Kahve falında evde kabir görmek

Kahve falında evde kabir görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Kahve falında evde kabir gördüyseniz:

  • Hatırlayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Kahve falında evde kabir görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında ev içinde kabir görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında kabir başında ağlamak daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulur.

Kahve falında kabir kazdığını görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabirde ateş görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine inanılır.

Kahve falında kabirler görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında içi su dolu kabir görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir aramak parasının ve malının artacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir