AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirde ateş görmek

Kahve falında kabirde ateş görmek

Kahve falında kabirde ateş görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, kazançların artacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kabirde ateş gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Kahve falında kabirde ateş görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabir duası okumak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini kabirden çıkarmak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işarettir.

Kahve falında geniş kabir görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında açık kabir görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında içi su dolu kabir görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine inanılır.

Kahve falında kabir başında oturmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kabirde yattığını görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir