AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev içinde kabir görmek

Kahve falında ev içinde kabir görmek

Kahve falında ev içinde kabir görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, başarıya ulaşacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına rivayet eder.

Kahve falında ev içinde kabir gördüyseniz:

  • Şartlar lehinize ilerliyor.

Kahve falında ev içinde kabir görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kabirin içinde görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalet eder.

Kahve falında kabir içinde olmak yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kabir görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde kabir görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş kabir görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulur.

Kahve falında birinin kabir azabı çektiğini görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir