AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi su dolu kabir görmek

Kahve falında içi su dolu kabir görmek

Kahve falında içi su dolu kabir görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında içi su dolu kabir gördüyseniz:

  • İş birliği yaptığınız kimseler, eşiniz ya da ortaklarınız fazla harcamalara yol açabilirler.

Kahve falında içi su dolu kabir görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, işinin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında içi su dolu oda görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kova görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu sürahi görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret eder.

Kahve falında içi su dolu şişe görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kazan görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içi su dolu bidon görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içi su dolu görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir