AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir kazdığını görmek

Kahve falında kabir kazdığını görmek

Kahve falında kabir kazdığını görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kabir kazdığını gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı bazı noktaların üzerinde durarak ya da karşı tarafın hassas noktalarına dokunarak yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kabir kazdığını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabir kazmak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, elinin darda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kabirden toprak almak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kabir görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine işarettir.

Kahve falında kabirde olduğunu görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet eder.

Kahve falında kabire dua okumak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında evliya kabir görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, ağız tadından olacağına tabir olunur.

Kahve falında kabirde yasin okumak ekmek ve dünya malı alacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir