AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirler görmek

Kahve falında kabirler görmek

Kahve falında kabirler görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, makbul olan mallar edineceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabirler gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda hareket var.

Kahve falında kabir taşımak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabire dua okumak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kabir içinde olmak göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabir yıkamak helal olmayana göz dikmeyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına yorulur.

Kahve falında kabirde yılan görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde kabir görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, para biriktirebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabir meleklerini görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , umutlarının söneceğine delalet eder.

Kahve falında kabir kazmak yaşamının tadını çıkaracağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir