AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir aramak

Kahve falında kabir aramak

Kahve falında kabir aramak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, geniş rızık elde edeceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir aramak gördüyseniz:

  • Kontrolü veya liderliği ele almanız durumunda yapılacak çok şey olabilir.

Kahve falında kabir aramak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına delalettir.

Kahve falında kazılmış kabir görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında kabir yaptırmak kariyerinde atılım yapacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalettir.

Kahve falında kabirde ateş görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kabirde dua okumak uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kabir yapmak engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabirde yattığını görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabir azabı çeken görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir