AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir başında ağlamak

Kahve falında kabir başında ağlamak

Kahve falında kabir başında ağlamak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, ufkunun açılacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, düşmanından kurtulmaya, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kabir başında ağlamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kabir başında ağlamak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabir başında dua etmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak iyi huylar edineceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında kabir başında dua okumak iş projelerinin gerçek olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına işarettir.

Kahve falında kabir başında oturmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar başında ağlamak mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, hayatının adeta cennete döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün başında ağlamak dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir