AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi kör görmek

Kahve falında anneyi kör görmek

Kahve falında anneyi kör görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi kör gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın.

Kahve falında anneni kör görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalettir.

Kahve falında annesini kör görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi kör görmek yeni alanlara yöneleceğine, işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemi kör görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında annemin kör olduğunu görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun kör olduğunu görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini kör görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında babayı kör görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir