AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin kör olduğunu görmek

Kahve falında annemin kör olduğunu görmek

Kahve falında annemin kör olduğunu görmek yeni mallara kavuşacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annemin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Sağlık açısından kronikleşmiş bazı fiziksel problemleriniz olabilir.

Kahve falında anneni kör görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işaret eder.

Kahve falında annemi kör görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi kör görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesini kör görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemin kör olduğunu görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, ün sahibi birisi olunacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerini kör görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında kör adam görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini kör olarak görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir