AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini kör görmek

Kahve falında kardeşini kör görmek

Kahve falında kardeşini kör görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini kör gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kardeşini kör görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına yorulur.

Kahve falında kardeşinin kör olduğunu görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınının kör olduğunu görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınını kör görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında birinin gözünün kör olduğunu görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında kör adamla evlenmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kör olduğunu görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında kör inek görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir