AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini kör görmek

Kahve falında annesini kör görmek

Kahve falında annesini kör görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, şen kahkahalar atacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesini kör gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanlarla gereksiz yere tartışmalara girmeyin.

Kahve falında annemin kör olduğunu görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine tabir olunur.

Kahve falında annesini kör görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi kör görmek çok hayırlı insan olunacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet eder.

Kahve falında anneni kör görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında annemi kör görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kör sevgili görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kör adam görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kör görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir