AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi kör görmek

Kahve falında annemi kör görmek

Kahve falında annemi kör görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annemi kör gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler olabilir.

Kahve falında annemi kör görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işarettir.

Kahve falında annesini kör görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında annemin kör olduğunu görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında anneni kör görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi kör görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kör taklidi yapmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında bir gözü kör insan görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini kör görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir