AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı kör görmek

Kahve falında babayı kör görmek

Kahve falında babayı kör görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, aydınlığa çıkılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı kör gördüyseniz:

  • Planlarınızı en iyi şekilde yapmanız gerekiyor.

Kahve falında babayı kör görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında babasının kör olduğunu görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında babanın kör olduğunu görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine işarettir.

Kahve falında babasını kör görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı kör görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret eder.

Kahve falında kör güvercin görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kör dilenci görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında kendinin kör olduğunu görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir