AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun kör olduğunu görmek

Kahve falında oğlunun kör olduğunu görmek

Kahve falında oğlunun kör olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, zaferler kazanacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sıkıntı çekeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun kör olduğunu gördüyseniz:

  • Gerçekleri saklamanız durumunda yapmadığınız şeyler için suçlanabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun kör olduğunu görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu kör görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kör dilenci görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini kör görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında körlere yardım etmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri kör birini görmek yeniden bir araya geleceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının gözünün kör olduğunu görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin kör olduğunu görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir