AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneni kör görmek

Kahve falında anneni kör görmek

Kahve falında anneni kör görmek lüksünün artacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kederleneceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında anneni kör gördüyseniz:

  • Belli amaç veya hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında anneni kör görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesini kör görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annemi kör görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında annemin kör olduğunu görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi kör görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yeni duygular tadacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun kör olduğunu görmek işlerinin de rast gideceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işarettir.

Kahve falında gözü kör birini görmek ters giden olayların düzeltileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini kör görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir