AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde fındık görmek

Kahve falında evde fındık görmek

Kahve falında evde fındık görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında evde fındık gördüyseniz:

  • Planlı olunması durumunda gerekli değişiklikleri yapabilir veya doğru yola sapabilirsiniz.

Kahve falında evde fındık görmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde fındık faresi görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında fındık leblebi görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine alamet eder.

Kahve falında fındıklı tatlı yemek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri fındık görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındık topladığını görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden fındık almak insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulur.

Kahve falında fındık içi görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir