AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık içi görmek

Kahve falında fındık içi görmek

Kahve falında fındık içi görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yeni alanlara yöneleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kazançlı işler yapacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına inanılır.

Kahve falında fındık içi gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu garanti altına almak için uğraşmanız gerekiyor.

Kahve falında iç fındık görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında içi boş fındık görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında fındık içi görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında fındık içi almak sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında fındık içi yediğini görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına yorulur.

Kahve falında iç fındık yemek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine işarettir.

Kahve falında fındık içi yemek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine alamet eder.

Kahve falında fındık ağacına çıkmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir