AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık leblebi görmek

Kahve falında fındık leblebi görmek

Kahve falında fındık leblebi görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, aksine işe neredeyse köstek olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunlar altında ezileceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında fındık leblebi gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar olumlu şeyler vaat ediyor olabilir.

Kahve falında fındık leblebi görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına delalettir.

Kahve falında renkli leblebi görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leblebi satmak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık leblebi görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak leblebi görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında leblebi şekeri görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalettir.

Kahve falında leblebi görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında nohut leblebi görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, istediği makama geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir