AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde fındık faresi görmek

Kahve falında evde fındık faresi görmek

Kahve falında evde fındık faresi görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde fındık faresi gördüyseniz:

  • Birkaç işi bir arada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında evde fındık faresi görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında fındık faresi yemek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında siyah fındık faresi görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık fare görmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük fındık faresi görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık fare öldürmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında fındık faresi öldürmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık fareleri görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir