AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden fındık almak

Kahve falında ölüden fındık almak

Kahve falında ölüden fındık almak bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, şöhret ve hayır getireceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, verimin her geçen gün artacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden fındık almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere getireceğiniz eleştiri, şikayet veya yorumlar aynı hızla karşılık görebilir.

Kahve falında ölüden fındık almak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye fındık vermek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu fındık görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında badem ve fındık görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede fındık toplamak Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük fındık faresi görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu fındık toplamak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık bahçesinde fındık toplamak fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir