AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık topladığını görmek

Kahve falında fındık topladığını görmek

Kahve falında fındık topladığını görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, yüksek tahsil yapacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında fındık topladığını gördüyseniz:

  • İçinde bulunduğunuz ikilemler dikkat çekiyor.

Kahve falında kuru fındık toplamak rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz fındık toplamak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında fındık ağacından fındık toplamak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından fındık toplamak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze fındık toplamak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, doğru karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fındık topladığını görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında daldan fındık toplamak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kabuklu fındık toplamak hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, iyi şeyler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir