AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde fare ölüsü görmek

Kahve falında evde fare ölüsü görmek

Kahve falında evde fare ölüsü görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde fare ölüsü gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler hayal gücünüzün potansiyelini olumsuz etkiliyor.

Kahve falında evde fare ölüsü görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü fare yemek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü küçük fare görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü fare ye dokunmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yeni işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü ölü fare görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine tabir olunur.

Kahve falında fare ölüsü atmak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında ölü kedi ve fare görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında ölü fare toplamak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir