AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ölüsü atmak

Kahve falında fare ölüsü atmak

Kahve falında fare ölüsü atmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, esenleyeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, ortak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında fare ölüsü atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda özel kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında ölü fareyi atmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare ölüsü atmak hastalanacağına, üzüleceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi evden dışarı atmak her zaman haklının yanında olacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi tutup atmak kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, anne ve baba duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare atmak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında fareye tekme atmak işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi yakalayıp atmak eğlenceli günler geçireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi camdan atmak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir