AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü fare yemek

Kahve falında ölü fare yemek

Kahve falında ölü fare yemek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, düzenli bir işe girileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine işarettir.

Kahve falında ölü fare yemek gördüyseniz:

  • Belli başlıklarda harekete geçmeden önce gerçekleri öğrenmek için daha fazla soru sormalısınız.

Kahve falında fare ölüsü yemek sayılacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü fare yemek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü küçük fare görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü beyaz fare görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare ölüsü toplamak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, alim ve bilge insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü fare ye dokunmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında fare ölüsü atmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü lağım faresi görmek istenen herşeye kavuşulacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir